Personal shopper

Personal shopper

Personal Shopper niet alleen voor BN’ers

Een personal shopper is ook bereikbaar voor jou. In een winkel met volle rekken raak jij in paniek? Je hebt een berg kledingstukken meegenomen in je pashokje, maar niets zit goed?  Of je wil nu eens met een totaal nieuwe stijl voor de dag komen voor bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid?

Bespaar tijd en frustratie en leer efficiënt winkelen.

Wil je af van de frustratie die winkelen met zich mee kan brengen? Een personal shopper is allang niet meer alleen voor BN’ers mogelijk. Onze imago en kleding styliste Desiree Grijpma gaat graag met je gericht shoppen. Personal shopping kan plaatsvinden na een kleur en stijladvies, een Total Impression of garderobecheck. Uiteraard kun je ook alleen een personal shopping afspraak regelen. In dit geval zal Desiree eerst een intakegesprek met je voeren om je gewenste stijl te bespreken. Bekijk de prijzen van de personal shopper of neem contact op. Onze personal shopper winkelt voor je o.a. in Leiden, Den Haag, Wassenaar, Rotterdam, Delft, Amsterdam, Haarlem, Breda, Utrecht en Noordwijk, andere plaatsen zijn in overleg mogelijk.

De personal shopper voor je op pad

Houd je helemaal niet van winkelen? Desiree zoekt ook online of in de winkel voor jou de kleding die bij jou past! Ook ideaal wanneer je als man er goed uit wilt zien maar ongeduldig wordt van winkelen! Tijdens een intakegesprek bespreekt zij met je jouw shopping budget en de gewenste stijl.

Online shoppen

Je bestelt zelf online naar aanleiding van de links van Desiree. Daarna maak je met haar een afspraak om alles door te passen. Of zij plant met je een doorpas-sessie in een modezaak, met kleding die zij al van tevoren voor je heeft uitgezocht. Je bepaalt dan welke kleding je wilt houden.

Bekijk de prijzen of neem direct contact op.