Kledingadvies en Stijladvies mannen

Kledingadvies mannen

Meer succes met stijladvies en kledingadvies mannen

Kledingadvies voor mannen is absoluut belangrijk. Het dragen van de juiste kleding en stijl geeft je vertrouwen, maar ook klasse. Daarom geeft Second Impression stijladvies en kledingadvies speciaal voor mannen. Wanneer je weet welke kledingstukken het meeste voor je doen, zie je er altijd goed uit. Succes verzekerd, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak! Ook belangrijk als je een carrièrestap wilt maken. Of een nieuwe baan zoekt. Of een nieuwe partner.

imagoadvies man

Tijdens het kleding en stijladvies voor mannen kijken we goed naar je persoonlijkheid, levensindeling en stijlsmaak. We geven advies voor meerdere stijlen: casual, business casual en/of formeel.

Unieke passtukken en kragen voor mannen

Bij het kledingadvies en stijladvies laten we je met behulp van een uniek systeem van passtukken en kragen zien welke vormen goed jou staan en  en welke minder. De passtukken zijn gemakkelijk aan te doen. Je hoeft je dus niet om te kleden en je ziet direct resultaat! Doordat je direct ziet wat er gebeurt, leer je snel welke kleding goed bij je figuur past.

Na het kledingadvies mannen weet je:

  • In welke kleding krijg ik een krachtige uitstraling?
  • Welke kleding past het beste bij mijn levensstijl/persoonlijkheid?
  • Hoe kan ik mijn positieve punten benadrukken ?
  • Welke kapsels en eventueel brilmonturen passen er bij mijn gezichtsvorm?
  • In welke winkels/e-shops kan ik gaan shoppen?

Neem contact op voor meer info. Hekel aan winkelen? Na een kledingadvies kun je ook op pad met onze objectieve personal shopper.

Kleuranalyse met imagoadvies

Een stijladvies is ook te combineren met een kleuradvies. je ontdekt dan wat je beste kleuren zijn op het gebied van kleding en accessoires. Juist met de goede basiskleuren in combinatie met een kleuraccent, kan je uitstraling enorm verbeteren.

stijladvies man

Resultaat van een blije klant in Utrecht na een stijladvies voor mannen met personal shopping

Informeer naar de mogelijkheden van een kleur en stijladvies. Na dit advies kunt je ook met onze personal shopper op pad of voor je laten shoppen. Wil je je kledingkast op orde brengen en nieuwe combinaties maken? Dan is een garderobe check echt iets voor jou. Alles in een keer goed aanpakken? Ga dan voor de Total Impression.

Garderobecheck: breng orde aan en leer combinaties maken

Geen overzicht meer in de kledingkast?  Second Impression helpt je graag met het opnieuw inrichten van je garderobe en kledingkast. Een garderobecheck is een logische stap na een kleur- en stijladvies. Op basis van het advies dat je hebt gekregen over kleur en stijl:

  • leer je nieuwe combinaties te maken met bestaande kledingstukken en accessoires;
  • zie je welke kleding uit je garderobe je goed staat;
  • ontdek je welke kleding weg kan en welke aanvullingen je garderobe nodig heeft;
  • ontvang je tips hoe je je  kast opnieuw kunt indelen.

Lees verder voor de prijzen of neem direct contact op.