Kleuradvies in de winkel

Kleuradvies klantendag in winkel of salon

Een kleuradvies is een interessante en leuke activiteit voor een klantendag of avond in uw winkel. Heeft u, of werkt u in een modezaak en wilt u uw vaste klanten verrassen met een originele middag of avond? Second Impression geeft graag een persoonlijk kleuradvies in uw winkel aan uw klanten. Zo kunnen de klanten direct in uw winkel samen met u op zoek naar de meest flatterende kleding.  Ook leuk als activiteit in uw beauty salon of kapsalon. In de kapsalon kan dan na het kleuradvies met de haar stylistes gesproken worden over een passende haarkleur.

kleuradvies klantendag in de winkel

Een kleuradvies voor uw klanten is een mooi moment om hen extra in het zonnetje te zetten en de klanten naar de winkel te trekken.

In overleg laten we samen met uw verkoopadviseurs zien welke kleuren uit uw kledingcollectie het beste bij uw klanten passen.

Uit vorige klantendagen waaraan Second Impression heeft deelgenomen bleek dat de deelnemers eerder geneigd waren om meerder kledingstukken uit de collectie aan te schaffen. Zo werd de klantendag voor iedereen een succes.

Voordelen kleuradvies winkel of salon

Met een kleuradvies middag zorgt u voor:

  1. extra klanten in uw winkel
  2. aandacht voor uw klanten, zowel dames als heren
  3. en… meer omzet!

Uiteraard is het ook mogelijk om een kledingadvies en trends presentatie te geven aan uw klanten of een stijladvies. We kunnen hierbij in overleg met u ingaan op de laatste modetrends en welke kledingvormen uit uw modecollectie passen bij welke figuurtypes.

Kortom een kleuradvies in de winkel of salon is een leuke activiteit voor een klantendag of ladies night, waar nog lang over zal worden nagepraat.

kleuradvies-winkel

Met een kleuradvies in de winkel geeft u uw klanten de aandacht die zij verdienen. Leuk voor een klantendag.

Neem snel contact op voor de mogelijkheden.