Zakelijk kledingadvies training

zakelijk kledingadvies

Zakelijk kledingadvies en persoonlijke presentatie

Vindt u het lastig om medewerkers aan te spreken op hun kleding en uiterlijke presentatie? Wilt u graag dat de professionaliteit die zij hebben ook zichtbaar is aan de buitenkant?  De medewerkers bepalen voor een groot deel de uitstraling en het imago van uw bedrijf bij uw klanten en relaties.

Training zakelijk kledingadvies

Discussie tijdens de workshop, wat is een passende zakelijke presentatie.

Wist u bijvoorbeeld dat de uiterlijke presentatie van een persoon als eerste opvalt en het meeste indruk maakt bij een eerste kennismaking? Daarna volgt pas nonverbale communicatie en tenslotte de inhoud van de communicatie. Dit is niet alleen belangrijk voor medewerkers met een representatieve functie, maar ook voor de mensen die op kantoor werken.

Vanuit onze uitgebreide sales, communicatie en marketing ervaring, geeft Second Impression presentatie, zakelijk kledingadvies en imago trainingen. Met veel aandacht voor stijladvies, kleuradvies, (re)presentatie en non verbale communicatie. Een unieke combinatie!

Second Impression werkte o.a. voor:
Siemens, Myler, Cardea jeugdzorg, Tools4ever, Hogeschool van Amsterdam, AKZO, Gemeente Capelle a/d IJssel, Rabobank, ABN AMRO, ING, Accenture, Spaansen, Intersport, Het Career event, Het Etiquette Bureau, De Bijenkorf, een internationaal consultancy bureau, een luchtvaartmaatschappij en diverse kledingzaken. Verder ook voor non-profit organisaties zoals bijvoorbeeld zorginstellingen en welzijnsorganisaties.

Zakelijk kledingadvies voor professioneel imago

Een verzorgde kledingstijl is voor een professioneel imago erg belangrijk. Een verzorgde stijl varieert van casual tot formeel en zakelijk, afhankelijk van wat in uw branche gebruikelijk is. Veel mensen vinden het lastig om de juiste kleding uit te zoeken en te combineren. Second Impression helpt uw medewerkers hierbij.Wij inventariseren vooraf met u wat uw bedrijf wilt uitstralen en welke kledingstijl hierbij past.

Non verbale communicatie en lichaamstaal

Met behulp van interactieve oefeningen leren uw medewerkers welke stijl binnen uw bedrijf past en hoe zij combinaties maken binnen deze stijl. Persoonlijke presentatie is meer dan alleen kleding. Daarom geven wij aandacht aan de invloed van non verbale communicatie en lichaamstaal. En desgewenst presentatie en onderhandelings/verkoop technieken.

De duur van de training zakelijk kledingadvies en presentatie bepalen we in overleg met u. Het is mogelijk om de training uit te breiden met een persoonlijk kleur en stijladvies.  De locatie stellen wij in overleg met u vast. De trainingen zijn tevens te combineren met een high tea of een uitgebreide lunch. De zakelijke trainingen zijn ook in-company mogelijk.

Zie ook onze trainingen op het gebied van zakelijke etiquette en omgangsvormen.

“Business in Stijl” is een goede investering in uw mensen, die ervoor zorgt dat uw bedrijf zich nog professioneler presenteert.
Neem contact op om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen.

Tip: leuke informatie voor stijlvolle mannen vind je op Elsevier stijl