Over Second Impression / in de media

Introductie door Desiree Grijpma-Hidding van Second Impression

Desiree in het TV programma Jan rijdt rond

Second Impression Desiree Grijpma-Hidding

Second Impression geeft advies op het gebied van uiterlijke communicatie en presentatie. Eigenaar en imago consultant Desiree Grijpma adviseert particulieren en bedrijven, mannen en vrouwen op het gebied van kleur, stijl en imago. Wij werken o.a. in Leiden, Den Haag, Rotterdam, Delft, Noordwijk, Oegstgeest, Wassenaar, Alphen, Gouda, Haarlem, Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht. Workshops vinden meestal plaats in Leiderdorp, op aanvraag is andere plaats op locatie mogelijk.

Desiree Grijpma rondde de studie Bedrijfscommunicatie af aan de Radboud universiteit in Nijmegen (toen nog KUN). Daarna heeft zij diverse functies vervuld bij een aantal grote bedrijven op het gebied van communicatie, marketing en sales. Deze kennis combineert ze nu met haar opleiding tot Imago consultant, en passie voor kleding en stijl, in haar eigen bedrijf Second Impression, opgericht in 2009. Inmiddels heeft zij al vele vrouwen, mannen, werknemers en managers blij gemaakt met haar advies. Kijk maar eens bij de klantervaringen.

Haar visie is dat iedereen er goed uit kan zien. Ook kun je zijn, wie je wilt zijn. Zij is ervan overtuigd dat met een verzorgde uiterlijke presentatie je meer bereikt in het leven.

Zij is tevens medeoprichter en blogger van het blogmagazine over voeding, gezondheid, lifestyle en kleding voor de actieve vrouw Female Superstar.

Neem contact met haar op: desiree@secondimpression.nl of via contact.

Voor grotere groepen en zakelijke groepen werkt Desiree met een vast team professionals.

team second impression

Team Second Impression: Desiree, Anne-Marie, Silvia en Carry

Artikel

Interview in Spits over kleding en solliciteren

Artikel

Metamorfose door imago stylist Desiree in magazine Leven

Algemeen Dagblad

Interview met Desiree Grijpma in Algemeen Dagblad