Workshops kledingadvies kleuradvies

Workshops kledingadvies kleuradvies

Second Impression geeft gezellige, interessante, originele en zinvolle workshops aan zowel particulieren als stijladvies en presentatie training aan bedrijven.

 

VriendendagWorkshops kleuradvies kledingadvies voor vriendinnendag, vrijgezellendag etc.’

Een workshop kleuradvies of kledingadvies is een originele activiteit voor uw vriendinnendag, vrijgezellendag, personeelsdag of familiedag. In een gezellige sfeer zal Desiree van Second Impression meer vertellen over kleur, stijl en kleding. Lees meer over een workshop ‘kleuradvies met high tea’ of een workshop ‘kledingadvies met hapjes en drankjes’.

HighteaWorkshop ‘kleuradvies met high tea’

In de kleuradvies workshop vanaf 4 personen leer je in een gezellige sfeer welke kleuren je laten stralen. Tijdens de workshop verwennen wij je met een exclusieve high tea.

Lees meer over de workshop ‘kleuradvies met hightea’.

 

Hapje en drankjeWorkshop ‘kledingadvies met hapjes en drankjes’

In de workshop kledingadvies vanaf (4 personen) leer je hoe je met kleding en stijl het beste uit jezelf haalt. Een gezellige groepsactiviteit!

Lees meer over de workshop ‘kledingadvies met hapjes en drankjes’.

 

MetamorfoseWorkshop ‘Solliciteren in Stijl’

Solliciteren? Op zoek naar een nieuwe baan? Je uiterlijke, schriftelijke en mondelinge presentatie zijn zeer belangrijk. Vergroot je kans op een nieuwe baan met de ‘Solliciteren in Stijl’ workshop.

Lees ook het artikel over sollicitatie tips.

vsl-ilovefashionWorkshop ‘I love fashion!’

Ben je benieuwd naar de laatste mode en wil je weten wat bij je past? Welk stijltype ben jij? Schrijf je dan snel in voor de workshop I love fashion! Vanaf 10 personen, dus ideaal voor personeelsuitje, vrijgezellendag, vriendinnendag of familiedag.

 

xwinter-light-smallWorkshop ‘De stijlvolle huisvrouw’

Gaat je vriendin, zus of nicht trouwen en ben je op zoek naar een origineel vrijgezellendag idee? Of vind je het gewoon leuk om iets met vriendinnen of b.v jaarclub te ondernemen? De workshop ‘de stijlvolle huisvrouw’ is echt iets voor jullie! (vanaf 10 personen)