Kleuranalyse en kleuradvies

Kleuranalyse en kleuradvies

Kleuranalyse en kleuradvies

Wanneer je weet welke kleuren bij je huid, ogen en haarkleur passen, doe je direct daar je voordeel mee. Door het dragen van de bij jou passende kleuren, haal je je positieve punten naar voren. Als je de kleuren draagt, die minder goed bij je passen, kom je doffer, vermoeider en soms zelfs ouder over dan je daadwerkelijk bent. Het kleuradvies geldt voor je kleding, make-up, accessoires en haarkleur. Ook voor mannen is een kleuradvies interessant. Met kleur beinvloedt je je uitstraling en imago. Je vergroot je kans op succes op persoonlijk en zakelijk vlak.

kleuradvies man en vrouw

Het kleuradvies is geschikt voor vrouwen en mannen

Het kleuradvies

Tijdens een kleuranalyse en kleuradvies, laten we je zien welke kleuren je flatteren en laten stralen en welke juist niet. Dit gebeurt door middel van het houden van kleurdoeken onder je gezicht. De kleur heeft direct invloed op je gezicht door de weerkaatsing van het licht. Wij werken met het uitgebreide 12 type-kleursysteem, waardoor je een zeer persoonlijk advies krijgt. Aan het einde van de sessie krijg je een persoonlijke kleurenpas. Handig om mee te nemen tijdens het shoppen.

Wij geven kleuradvies in Leiderdorp, vlakbij Leiden. Een kleurenanalyse op locatie is ook mogelijk.

 

Kleuradvies workshop vriendinnendag, vrijgezellendag, personeelsuitje

kleuranalyse basiskleur

Ook de basiskleuren komen aan bod

Een kleuradvies workshop is een gezellige activiteit met een groepje vriendinnen, voor een vrijgezellendag, met zussen of met een personeelsuitje! Iedereen krijgt persoonlijke aandacht waarbij de rest meekijkt naar welke kleuren haar of hem flatteren. Ook erg leuk om te combineren met een high tea.

Lees meer over de workshops van Second Impression.