Klanten reviews

Nog twijfels om een reservering te maken? Hier lees je klanten reviews van klanten die je voorgingen en zij bevelen Second Impression van harte aan.

Je hebt wel bewezen dat je er veel stralender en gezonder uit kunt zien als je de juiste kleuren draagt

“Beste Desiree,
Bij deze wil ik even laten weten dat ik genoten heb van de kleurenanalyse die jij gedaan hebt bij mij en een aantal collega’s van me. Het was gezellig, de sfeer was heel positief en ontspannen, maar het was ook leerzaam om te zien wat voor een invloed kleuren kunnen hebben op je uiterlijk en uitstraling.
Je hebt wel bewezen dat je er veel stralender en gezonder uit kan zien als je de juiste kleuren draagt. Als je kleuren draagt die minder bij je passen, kun je er veel harder uit zien of zwak, ziek en misselijk. Op zich heel grappig om te zien!
Ik vond het heel leuk om de kleurenanalyse met anderen te doen. Hierdoor wordt het nog duidelijker wat kleuren met iemand doen. Wat bij de ene persoon totaal niet staat, staat bij de ander supergoed!
Desiree, bedankt voor je analyse!”

- Brenda Schaefers, Jeugdzorgwerker (heldere lente type)

Een waardevolle ochtend, vooral hoe kleuren reflecteren en je uiterlijk kunnen versterken

“Een geweldige leuke en waardevolle ochtend gehad met Desiree voor een kleur en stijladvies. Goed om te merken dat ik het eigenlijk niet zo slecht deed met mijn kledingkeuzes, maar dat het altijd beter kan. Desiree heeft bij mij de puntjes op de i gezet wat betreft stijlelementen die beter bij mijn lichaamsvorm passen, zoals soorten overhemdboorden die wel en niet flatteus zijn, de vorm van revers, maar ook hoe je beter uitdrukking geeft met kleding aan wie en wat je wil zijn. Maar vooral hoe kleuren reflecteren in je gezicht en je uiterlijk kunnen versterken, was heel waardevol. Nu kan ik ook met meer zelfvertrouwen de juiste kleuren kiezen en bovenal sterke en leuke accenten aangeven met kleuren waar je altijd aarzelend tegenover stond. Een absolute aanrader.”

- Frits Hendriks - internationaal ondernemer en consultant

Out of my closet denken, superleuk

“Vandaag op stap geweest met mijn eigen personal shopper. Nadat Desiree  vorige week een persoonlijk kleur en stijlprofiel voor me heeft opgesteld heb ik haar gevraagd om samen met mij een paar jasjes en combinaties te kopen. Een hele middag out of my closet denken, superleuk! De score: een lichtgrijs geruit kostuum, een paar broeken en shirts, een trui, godbetert bruine schoenen met GESPEN en een wild colbertje.”

- Marloes de Vries

Een berg combinaties die goed staan

“Na besloten te hebben om professioneel advies in te winnen uitgekomen bij Desiree. Fantastisch kleur en stijlprofiel gekregen waarbij je echt bruikbare informatie en tips krijgt om wat te doen aan je kledingkeus gevoel. Na een aantal weken ook wezen shoppen met Desiree waarbij er uiteindelijk een berg combinaties is uitgerold die goed staan en waarschijnlijk zeer vaak gedragen zullen worden. Ik denk niet dat ik dit had gedaan of gekocht zonder haar advies. Zeer tevreden!”

- Tim Verbeek-

Ik voel me zekerder bij de keuzes die ik maak

“Super bedankt voor het kleur- en stijladvies! Je hebt het op een fijne en duidelijke manier uitgelegd. Doordat je de kleuren en vormen voorhield, kon ik met eigen ogen ervaren wat ik goed en minder goed kon hebben. Ik weet nu naar welke kleuren ik op zoek kan gaan in de winkels en welke vormen mij het beste passen. Ik vind het gerichte shoppen een stuk leuker en voel me zekerder bij de keuzes die ik maak, dank je :)!”

- Aartjan van Erkel - auteur, spreker, trainer en online copywriter schrijvenvoorinternet.nl -

Warm en welkom gevoel en een waardevolle ervaring

“Ben je opzoek naar persoonlijke stijlanalyse met een warm en welkom gevoel? Dan ben je bij Desiree op het juiste adres! Samen met mijn moeder een kleur- en stijlanalyse gedaan voor haar verjaardag, moeder dochter activiteit! Een prachtig zonnige dag… Desiree laat je snel welkom voelen in haar prachtige woning. Ze was goed ingelezen en neemt echt de tijd voor je! Het is een waardevolle ervaring, alle miskopen vallen op de plaats, shoppen is nog nooit zo makkelijk geweest! Handige tips gekregen en namen van leuke winkels, direct gaan shoppen, gelijk geslaagd!”

- Daniëlle van Evert

Bewuster aan het kijken naar kleding en pasvorm

“Wil je hierbij nog bedanken voor alle adviezen. Ik ben nu bewust aan het kijken naar kleding (ja ja)
en ook naar pasvormen. Dit helpt echt geweldig bij het kiezen en maakt het ook een stuk leuker.”

- Wendy van Raam

Rest van ons leven profijt

“Nog ontzettend bedankt voor alles. Het heeft ons allemaal aan het denken gezet, kasten zijn leeg geruimd en we geven elkaar nu tips als we iets tegen komen voor de ander online. Jouw workshop heeft ons allemaal erg bewogen en op het goede pad gezet, nu aan ons om het af te maken en de rest van ons leven profijt van hebben! We kunnen niet wachten alle tips en trucs in de praktijk te brengen…”

- Laurence

Inzicht in basisprincipes kledingstyling en persoonlijk advies

“Onze teamleden (5) hebben door de workshop van Second Impression niet alleen inzicht gekregen in de basisprincipes van kledingstyling maar ook een persoonlijk advies. En dat alles in een halve dag!”

- Irma de Waal, Hoofd Communicatie Hogeschool van Amsterdam

Professioneel, bruikbare tips en met vertrouwd gevoel

“De kleur- en stijladvies workshop die ik met mijn collega’s had en werd verzorgd door Desiree was zeer geslaagd. Zij gaf een goed en bruikbaar advies. Ze is reëel, kijkt echt naar de persoon en gaf ons vertrouwen om ook de kritische punten bespreekbaar te maken. Behalve de hilariteit die hieruit voort kwam, was het ook zeer nuttig om in ons werk gebruik te maken van de kleding tips. Zeker een aanrader.”

- Sabine Paes, zorgmanager Ipse de Bruggen

Kan het iedereen aanbevelen

“Door een collega vriendin enthousiast gemaakt voor een kleur en stijladvies. Ik had geen idee welke kleuren goed bij mij passen, ik draag vooral veel donkere kleding, vooral zwart. Uit de kleuranalyse blijkt dat ik een licht herfsttype ben en ook dat warme rode tinten heel veel voor mij doen. Ik vind het heel bijzonder wat kleuren met je gelaatskleur kunnen doen.
Ik heb het samen met een collega vriendin gedaan, zij had een idee wat voor type zij was maar zat daar compleet naast.
De kleurenkaart zit standaard in mijn portemonnee. Desiree is een spontane dame die met veel enthousiasme het kleur en stijladvies geeft. Kan het iedereen aanbevelen.
Desiree bedankt voor dit leerzame advies!”

- Ester Valk

Ik dacht dat ik een herfsttype was

“Het was een ware verrassing voor mij. Ik dacht altijd dat ik een herfsttype was. Maar ik blijk een donker Wintertype te zijn. Ik kon het verschil goed zien wat de kleuren bij Ester deden. Dat maakte het makkelijker voor mij om te wennen aan het feit dat ik een donker Wintertype ben. Het was een hele leuke ochtend met 2 dierbare vriendinnen. Desiree is een enthousiaste dame die haar kennis met veel geduld deelt en alle tijd voor ons nam en onze vragen goed beantwoorde.”

- Ina van Rooijen

Verrassing van de dag: goede adviezen, tips & tools

“Onlangs was ik niets vermoedend bezig in huis toen daar ineens een dame voor de deur stond.
Ze was mijn verrassing voor die dag. Het was Desiree van Second Impression. Ik kreeg van haar een kleuranalyse en stijladvies voordat we lekker gingen shoppen.
Wat een fantastische vrouw! Ze gaat met veel respect en in alle rust met je aan de slag en heeft veel goede adviezen, tips & tools. Al snel in Rotterdam centrum geslaagd voor mooie kleding, casual Chique maar wel lekker pittig.
Het eerste gedeelte van mijn suprise 40st birthday party was geslaagd.
Mede mogelijk gemaakt door mijn man, ouders, schoonouders en Desiree.
Bedankt!!

- Mirella Ville

Veel lovende commentaren op mijn trouwpak

“Noodgedwongen moest ik op zoek naar een andere baan en daarbij wilde ik eindelijk iets doen aan mijn kledingstijl en garderobe. Ik moest er wel moed voor verzamelen, want om een kledingstylist te benaderen moest ik toch een drempel over. Maar ik had nog een extra reden om het toch te doen. Als het zou meevallen zou ik met de stylist in kwestie mijn trouwpak gaan kopen.

De keuze voor Desiree is me alles meegevallen, ze is charmant, vriendelijk, geduldig en bovenal erg goed in haar vak. Na de Total Impression had ik er voldoende vertrouwen in om met haar de -voor mijn gevoel- grootste stap te zetten: ik ben samen met haar gaan winkelen in Utrecht om mijn professionele basisgarderobe te kopen en ook mijn trouwpak. Ik ben zeer tevreden over de aankopen. De werkgarderobe nieuwe stijl bevalt me goed. Ik kreeg op de bruiloft veel lovende commentaren op mijn trouwpak. Ik kijk terug op een geslaagde huwelijksdag en dankzij Desiree zat deze ook op vlak van trouwkledij helemaal goed!” (foto Karin Bunschoten fotografie)

- Vic

Zelfverzekerd winkelen en geen miskopen meer

“Afgelopen zomer ben ik opgetrokken met een vriendin die ook ooit een kleuradvies heeft gehad. Zij stapte regelrecht naar de kledingrekken met haar kleuren. Om zo zelfverzekerd te winkelen trok mij aan. Na een ochtend bij Desiree weet ik het ook. Het is wel wennen dat de kleuren, die ik altijd links liet liggen, mijn kleuren zijn.

Ook ben ik blij met de stijladviezen, ik ben een stuk wijzer geworden en in het vervolg geen miskopen meer!!
Ik kan iedereen een ochtend verwennerij bij Desiree aanraden. Niets moet en alles staat in het teken van jou. Desiree je bent een topper.”

- Ika t Hart

Weer plezier in kleding kopen

“Ik ben nog steeds heel blij met jouw adviezen Desiree. Ik heb weer plezier gekregen in kleding kopen! Ik kijk nu veel gerichter naar kleuren en pasvorm, en niet meer alleen naar of het past en ik het enigszins mooi vind. Volgens mij gaat dat veel miskopen schelen! Door de middag met jou ben ik ook met veel meer vertrouwen op bruidsjurkenjacht gegaan en ik ben heel blij met de jurk die het is geworden. ”

- Greetje Ligthart

Professioneel en enthousiast

“Desiree is een charmante, vrolijke, spontane, professionele en gedreven dame. Ik werk bijzonder graag met haar omdat ze altijd vol enthousiasme met haar klanten en collega’s omgaat èn je op haar kunt bouwen en vertrouwen. Ze is niet alleen vakkundig, ze houdt echt van haar vak en dat straalt op alles af. Ik kan u Desiree dan ook van harte aanbevelen.”

- Anne-Marie van Leggelo - Directeur Het Etiquettebureau / presentatrice

Weten wat je goed doet

“Een tijdje liep ik met het plan rond dit eens te gaan doen, maar ik ben heel blij dat ik het eindelijk gedaan heb. Stapsgewijs alle facetten doorlopen van het bepalen kleurtype, type figuur en welke kleding daarbij beste past. Prettig vond ik ook dat je in het advies haarkleur mee nam en zelfs over brilvorm- en kleur iets wist te vertellen. Kortom; een hele prettige, persoonlijke en leerzame sessie. Thuis ben ik er gelijk mee aan de slag gegaan door de inhoud van mijn kledingkast onder de loep te nemen en naar de kapper te gaan voor andere haarkleur. Tevens heb ik jurkjes gekocht die qua kleur en vorm perfect bij mijn figuur passen. Ik voel me vrouwelijk en zit vol zelfvertrouwen. Desiree, ontzettend bedankt voor het uitgebreide kleur-, stijl- en kledingadvies. Ik zou het iedereen aanraden.”

- Leonie Bouwman

Een vreemde in mijn kast

“Desiree, veel dank voor je kleur- en stijladvies met garderobecheck! Bijzonder om zelf te zien wat kleuren met mijn gezicht en mijn uitstraling doen. Ik was er echt benieuwd welke kleuren en welke modellen iets vóór me zouden doen en dat weet ik nu veel beter. Uiteraard wist ik dit – intuïtief – deels al, maar oei, wat heb ik er soms ook naast gezeten! Ik weet nu naar welke details ik moet kijken zodat een model goed bij me past en ook het kleurenkaartje in mijn portomonee is reuze-handig. Ik heb nu een hip jackie gekocht in een kleur die ik eerder nooit uit het rek gepakt zou hebben. Kreeg ik meteen veel complimenten over!

Over de garderobecheck heb ik echt getwijfeld: dan gaat een vreemde in mijn kast neuzen en me vertellen “wat er allemaal écht niet meer kan!” Gelukkig pakte het veel positiever uit. Jouw persoonlijk aanpak vond ik erg prettig. Zonder oordeel gaf je duidelijk aan over welke kledingstukken ik beslissingen moest nemen. Dat was precies het duwtje dat ik nodig had. Resultaat: ruimte in mijn kast en in mijn hoofd. En dat is heerlijk in mijn drukke leven.”

- Annemarie Koppenaal

Leerzaam én genoten

“Ik heb genoten van het kleur- en stijladvies met garderobecheck van Desiree. Het was zeer leerzaam en leuk om te doen. Als donker zomertype staan de zachte pastels mij het beste, al zou ik die zelf nooit uitgezocht hebben. Ik ben voorzichtig aan het passen en het klopt. Het kleurenkaartje heb ik vanaf nu altijd bij me, zo maak ik nooit meer een miskoop. Dank je Desiree!”

- Gretha Brakel

Had ik jaren eerder moeten doen!
Ik ben heel blij dat ik eindelijk een kleur/stijl advies hebt laten doen. Had ik jaren eerder moeten doen. Dan was ik bespaard gebleven voor heel wat miskopen! Vooral het kleuradvies was heel verrassend voor mij, opent nieuwe wegen. Nooit gedacht dat er zoveel kleuren en stijlen bij mij passen. Ik ga heel wat zekerder winkelen. Bedankt voor al je adviezen, ga er zeker iets mee doen!

- Corrie van Maanen

Met andere ogen de winkel door

“Ik vond het kleur- en stijladvies echt super en ga nu met hele andere ogen de winkel door. Ook bij het passen kijk ik nu op een hele andere manier. In de paskamer pak ik voor de zekerheid wel het kleurenoverzicht erbij. Dat werkt goed. Ik let er nu meer op of het kledingstuk mij beter naar voren laat komen, ipv of ik het kledingstuk mooi vind en het past. Naast de kleurenanalyse vond ik ook het stijladvies een echte eye opener. Ik weet nu bijvoorbeeld waar ik op moet letten bij het kopen van een jasje, broek of bloes. Dingen waar ik eerder niet genoeg naar keek. Simpelweg omdat ik nu beter weet waar ik op moet letten.”

- Gerlinde de Vries

Kleding kopen is nu gemakkelijker

“Ik ben erg blij met de kleuranalyse en het stijladvies die ik heb gekregen. Ik heb het gevoel meer grip te hebben op hoe ik mij kan kleden, het is allemaal wat minder willekeurig. Kleding uitzoeken in de winkel is makkelijker geworden en verder heb ik mijn hele garderobe doorgelopen en bergen aan kleding weggedaan wat ik al veel langer wilde. Het is allemaal makkelijker ineens, dankzij het professionele en toegankelijke advies van Desiree.”

- Michiel

Investering in de toekomst
“We werden ontvangen met een heerlijk kopje koffie met iets lekker en daarna gingen we toch lichtelijk uitgelaten aan de slag. Met vier vrouwen kan je de sfeer wel proeven of misschien waren het de zenuwen, maar al snel waren we onder de indruk van de presentatie door Desiree. Het resultaat van deze interessante, leerzame en bovendien gezellige en zeer professionele uitleg was, dat we alle vier gewapend met een kleurenkaartje in onze tas naar huis konden. Totaal onverwacht met een andere uitslag dan gedacht, hebben we een op maat advies gekregen. Het kleurenkaartje zit altijd in mijn tas en vanaf toen heb ik het er bij elke aankoop bij gepakt om zo nooit meer die ene miskoop te hoeven kopen. Een kleurenanalyse is dus niet alleen een goed advies maar scheelt ook nog geld en zo is het dus een investering in de toekomst geworden.

Dit maakt dat ik Desiree Grijpma van Second Impression van harte kan aanbevelen aan de lezers van deze website en zowel bij mijn kennissen als in mijn zakelijke netwerk.”

- Karin Huiberts

Meer zelfvertrouwen
“Nogmaals bedankt voor het geweldige kleuradvies. Heb nu meer zelfvertrouwen gekregen en voel me veel lekkerder in mijn kleren zitten.
Ook heel erg handig dat we van jou een kleurkaartje meekregen dat in de portemonnee past. Fijn voor het winkelen,altijd bij de hand om even te checken.
Het was een geslaagde en gezellige middag,echt een aanrader!”

- Sylvia van Voorthuizen - van Beek

Kleuradvies echte eyeopener
“Bij Desiree had ik een kleur en kledingadvies met een garderobe check gereserveerd. Ik was echt verrast door het kleuradvies en wist niet dat kleuren zoveel invloed op mijn uiterlijk zouden hebben. Hiermee wordt het winkelen nog gemakkelijker”

- Joost Visser

Nu weet ik wat me staat
“Na een dag winkelen met Desiree weet ik nu precies wat me staat en wat niet. Kleuren en modellen aangepast die ik eerder zelf niet uitgezocht zou hebben maar die me fantastisch staan. Na het showen van de kleding aan mijn dochters hebben we gelijk afgesproken voor nog een dagje winkelen in Rotterdam; dit smaakt naar meer. ”

- Angelina Peeman

Nieuwe combinaties waarin ik me comfortabel en zeker voel
“Desiree heeft mij met haar advies duidelijk inzicht gegeven, hoe ik mezelf met kleur- en kledingkeuze professioneel presenteer. Zij hielp combinaties te vinden waarin ik me comfortabel en zeker voel en liet zien dat een zakelijke outfit met persoonlijk tintje net iets meer biedt, zodat die eerste indruk meteen de beste is.
Een zeer waardevolle en vooral ook leuke dag!”

- Marian Hoogenhout

Voor het eerst in pak

“Erg fijn dat Desiree met mij wilde gaan shoppen voor mijn bruiloft. Ik wilde eigenlijk in korte broek op het strand trouwen, maar heb me toch over laten halen een mooi pak te kopen, dat ook zou passen bij mijn bruid. Desiree vond al snel het perfecte pak voor mij met twee overhemden, één voor overdag en één voor ’s avonds. Gelukkig was het pak niet te stijfjes. Daarna ook nog een paar passende schoenen erbij gevonden. Ik kreeg veel complimenten op de bruiloft en ben dus erg blij dat ik haar heb ingeschakeld voor kledingadvies en hulp bij het shoppen.”

- Delano Bergsma

Helder in hoofd en in kast

“Ik heb een geweldige dag gehad, heb er ook veel aan gehad. Eindelijk is het weer helder en in mijn hoofd en in mijn kledingkast. De eerste nieuwe kledingstukken zijn inmiddels gekocht en goed bevonden door mijn mannen.”

- Marga

Leerzaam en leuk

“Heel erg bedankt voor het verzorgen van een enthousiaste workshop.
Reacties waren intern ZEER positief. Iedereen heeft het als leerzaam en leuk ervaren. Het doel is bereikt.
Nogmaals bedankt voor je frisse blik en enthousiaste presentatie en wie weet tot ziens.”

- Earl Kemp, sales director Spaansen

Nieuwe winkels ontdekt waar ik nooit binnen zou stappen

“Desiree is een leuke dame die je in je waarde laat maar ook heel duidelijk laat zien waarom je iets niet meer kan dragen of juist wel. De tijd vloog om en daarna wilde ik heel graag een vervolgafspraak maken om met haar nog 3 uur te shoppen.
Een week later afgesproken in Leiden. Uiteindelijk in 3 winkels geweest waar ik nooit binnen zou stappen.  Al met al een hele geslaagde middag met leuke aankopen die ik zelf zeker niet gevonden zou hebben.
Dank je wel Desiree en ik hoop dat je nog vaak vrouwen en niet te vergeten ook mannen blij kan maken met je adviezen”

- Ellen Ubbink

Ik kreeg meteen complimenten

“Hallo Desiree, Ik heb het gisteren fantastisch en inspirerend gevonden! Heel erg bedankt voor alle tips, het stijladvies en je hulp bij het shoppen. Ik ben zo gewend altijd dezelfde soort kleding te kopen en was achteraf nooit tevreden met mijn aankopen. Jouw deskundige en “neutrale” blik heeft me veel inzicht gegeven. Vandaag heb ik de X-vorm gelijk toegepast (getailleerd, kort bloesje met smalle spijkerbroek) en ik kreeg er gelijk complimenten over.”

- Annemiek

Cadeau aan jezelf

“Ik wil je nog even bedanken voor de geslaagde workshop! We hebben onze kledingkasten uitgeruimd en zelfs een paar sjaals geruild! De eerste nieuwe kledingstukken aangeschaft, helemaal in onze ideale kleuren en pasvorm 🙂 Deze workshop is echt een schitterend cadeau voor jezelf, waar je nog heel erg lang plezier van hebt!”

- Sheila Hoogeland

Doeltreffend

“Desiree heeft voor mij op een verrassend doeltreffende wijze laten zien welke kledingstijl bij mij past en welke kleur scharkering.”

- Dhr. B. Bruul

Stap dichterbij nieuwe ik

“Heel erg bedankt voor de bijzondere en leerzame ervaring van afgelopen woensdag . Het heeft me veel inzicht gegeven naar welke kleuren ik moet gaan zoeken. Weer een stap dichter bij mijn nieuwe ik.”

- Mevr. A. de bruijn

Geen revolutie maar evolutie

“Geen revolutie maar evolutie. Desiree laat je blij uit een pashokje komen. Ik kwam thuis met een broek, top, winterjas, en compleet setje voor op werk. En voor de helft van het kledingbudget wat ik van tevoren had aangegeven. Super!”

- Mariken Segers

Gerichter shoppen

“Nogmaals bedankt voor de leerzame sessie. Ik weet nu beter waar ik naar moet kijken en hoe ik gerichter kan shoppen voor kleding. Het kleuradvies en jouw tips zijn echte eye-openers.”

- Duco Bauwens, personal trainer, presentator, fitness&gezondheidsexpert

Meer pit

“Ik wilde als werkende vrouw wat meer pit en cachet uitstralen. Als beleidsmedewerker in het onderwijs zocht ik een vlotte geklede stijl. Het advies van Desiree heeft mij geholpen betere keuzes te maken over welke kleding ik bij welke gelegenheid goed kan dragen. Ook wilde ik meer structuur in mijn garderobe. Desiree heeft mij tijdens een imagoadvies met garderobecheck op een persoonlijke en prettige manier geholpen. Ik heb met bestaande kleding nieuwe combinaties kunnen maken en weet nu welke kleding geschikt is voor mijn werk.”

- Anke de Boeije

Lekkerder in vel

“Desiree is een levende eye-opener die je haarfijn uit kan leggen wat kleding doet bij je en wat je ermee gaat communiceren naar buiten toe. Na deze kennis kun je op zeker goed gaan shoppen en gooi je een deel van je bestaande garderobe weg en zit je lekkerder in je vel. (Kleding in dit geval) Althans, dat is bij mij wel het geval. Thanks Desiree!! Kleding máákt de man!!”

- Stefan Mizee

Kledingadvies op maat

“Kleding kopen en laten maken is heel anders met een kleurenkaart. Je advies hebben we goed opgevolgd. We hebben alleen kleding laten maken in kleuren die op onze kleurenkaart stonden. Top! Goed om eerst een kleur- en stijladvies door je te laten doen.”

- Karin van Veen

Gezellig genoten

“Graag wil ik je laten weten dat ik de workshop erg leuk vond. Ik zal deze dan ook zeker aan raden aan mijn vriendinnen. Zeker omdat ik vind dat je dit als vrouw een keer moet doen.Toen ik mijn kleurenpalet zag wist ik dat je gelijk had omdat dat het de kleuren zijn die bij me passen. De high tea was heerlijk. Ik heb samen met mij twee zussen en schoonzus genoten. Het was een gezellig middag en ik kijk al uit naar onze stijlworkshop in januari die jij ons gaat geven.”

- Nitolanda van Rijn

Meer zekerheid en overtuiging

“Eigenlijk had ik het al velen jaren eerder moeten doen. Je vertelde me dat ik een licht lentetype ben en moet kiezen voor warme kleuren. Toen ik je kleurenpalet zag wist ik dat je helemaal gelijk had. Nu draag ik met veel meer zekerheid en overtuiging mijn kleding omdat ik weet dat het de kleur is die bij me past. Dat geeft me nog meer zelfvertrouwen.”

- Ottoliene Taal

Meer winkelplezier

“We vonden het stijladvies zaterdag erg leuk! Binnenkort gaan we samen gezellig winkelen en met jouw tips is dat nog leuker!”

- Lian Gielisse

Neem na het lezen van deze klanten reviews contact op met Second Impression om je eigen afspraak te plannen.