5 misverstanden over de best geklede man

best geklede man

5 misverstanden over de best geklede man

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Elk jaar zijn ze er weer, de verkiezingen van best geklede man van Nederland. Een leuke competitie die wat mij betreft wel de focus op de verkeerde aandachtspunten legt. Het gaat er namelijk meer om in deze wedstrijd wie de meest modieuze man is. Voor een man is het helemaal geen grote uitdaging om als best geklede man door het leven te gaan. Dat is misverstand nummer 1. Welke andere misverstanden zijn er die je misschien belemmeren om goed gekleed te gaan.

Welke misverstanden over de best geklede man.

    1. Het kost heel veel moeite;­
    2. Het kost je veel geld om een goed geklede man te zijn;
    3.  Je moet altijd de laatste mode volgen;
    4. Je moet een standaard maat hebben;
    5. Je moet altijd in pak net als Humberto Tan.

best geklede mannenAls je als man er leuk bij wil lopen is het belangrijker dat de stijl bij je past dan dat het volgens de laatste mode is. Ook hoeft de kleding echt niet alleen maar van een duur merk te zijn. Verder maakt het niet uit welke maat je hebt, als je je weet te kleden naar je figuur, zie je er altijd goed uit. En dit kan ook prima in een casual stijl. Ook kleurkeuze is voor de man erg belangrijk. In de kleuren die het beste bij je ogen, haar en huid passen, zul je er krachtig uitzien en een goede uitstraling krijgen. Goed voor je imago dus. Kleuren die minder bij je passen kunnen je uitstraling verpesten. Je kan er moe uitzien en saai als je de verkeerde kleuren kiest.

Maar hoe word jij nu de best geklede man? Wij helpen je graag op weg met een stijladvies voor de man. Neem contact op voor meer info.

02 jan 2019