Welke herfst winter modetrends passen bij jou

Welke herfst winter modetrends passen bij jou

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Welke herfst winter modetrends passen bij jou. Het is mooi om de laatste mode op de voet te volgen. Als imago stylist adviseer ik om die items te kiezen die goed bij je passen. Let hierbij op de kleur en de pasvorm. Het is erg belangrijk om te weten welk figuurtype jij hebt en welke kleuren goed bij je huid en ogen passen. Ik heb de belangrijkste herfst winter modetrends voor je op een rij gezet.

Herfst winter modetrends

Modetrend 1 de furry coat

Knuffelbaar. Dat zijn de jassen van nep fur, ook wel Teddies genoemd. Als je deze jas aantrekt wil iedereen je aaien. Let of de lengte van de jas bij je past, een kort model is ideaal als je wat kleiner bent. Met een knuffeljas, creeer je meer volume aan de bovenkant van je figuur.

Modetrend 2 de midi jurk

De gemiddelde lengte van jurken en rokken is weer langer geworden. Je ziet veel jurken over de knie. Erg mooi als je lang bent. (Samsoe en Samsoe). Ook zijn strepen nog steeds helemaal hot.

herfst winter modetrends

Modetrend 3 het statement pak

Nummer 3 van de herfst wintre mode trends bewijst dat damespakken absoluut niet saai hoeven te zijn. Met een statement pak zul je zeker opvallen en krachtig over komen op je werk. Let bij het kiezen van het model op de plek van de zakken, de lengte van het jasje en de broek. Heeft het model een bandplooi, dan is het ideaal als je smalle heupen hebt. Het onderstaande model jasje heeft speelse zakken, die een mooi accent op de taille leggen. (Aaiko via Leballon)

modetrends fall winter 1819

 

Modetrend 4 de english country stijl

Deze trend doet je meteen denken aan het Engelse platteland. In de ontwerpen vind je veel ruiten in herfstkleuren en warme stoffen zoals tweed en wol. Ben je een kleurtype herfst, dan staat deze stijl je extra mooi. (Expresso)

Modetrend 5 de sportbies

Verleden jaar zagen we de sportieve biezen op broeken en jurken al in het modebeeld, maar nu zijn ze helemaal niet meer weg te denken. Zie op de broek hierboven bijvoorbeeld. Ook op blazers en jurken komt de sportieve bies veel voor. Zoals hieronder op de jurk van Only.

Modetrend 6 Rood

Om rood kun je niet meer heen deze winter. Durf jij het aan? Zeg niet dat rood je niet staat, want er is altijd wel een rood dat bij je past. Let hierop of het rood warm is of juist wat koeler zoals in roze-rood. Deze jas is in ieder geval fel en warm rood. Extra mooi bij het kleurtype lentetype. (via Bijenkorf)

mode trends 1819 winter

De herfst winter modetrends voor dit jaar zijn in ieder geval niet saai. Veel kleur, zodat er voor iedereen mooie kleding te kiezen is. Wil je graag weten welk kleurtype jij bent en past bij jouw figuurtype. Neem dan contact met mij op voor een gezellige workshop kleur en stijladvies.

24 sep 2018