Een betere indruk met een leuk paar sokken

Een betere indruk met een leuk paar sokken

Geplaatst door Desiree in Nieuws

– Gastblog over sokken door Hemdvoorhem –

Het kan veel betekenen in jouw outfit, maar ook weinig. Het kan jou op de kaart zetten, maar het kan je ook precies hetzelfde laten zijn zoals alle anderen. Het juiste paar sokken kan een groot verschil maken in jouw leven. Dat betekent ook dat een paar herensokken het hartstikke goed kunnen doen bij vrouwen. Deze zijn namelijk vaak in verschillende maten verkrijgbaar. Dat betekent dat jij als vrouw je collectie sokken een heel stuk verder uit kunt bereiden. Maar als man zijnde heb je ook veel geluk met alle herensokken die te vinden zijn.

Doe eens lekker druk

We zien het steeds meer, een paar simpele leuke sneakers en een broek die niet helemaal tot de enkels komt. En daartussen een paar supergave sokken. Dat kan verschillen tussen een paar sokken met een rustig ruitje, zoals die van Burlington. Maar dat kunnen ook een paar drukke Happy Socks zijn. Zo kan je elke outfit met een ander paar sokken combineren.

HemdVoorHem CK sokken 1 paar-groot

De onzichtbare sok

Soms zijn er ook gelegenheden waar die leuke sokken echt niet bij passen. Dan staat het mooier om sokken aan te doen die je niet kan zien, dan dat er nog een klein laagje sok boven je sneakers uit komt. Daarom heeft Falke de sneakersokken in het assortiment zitten. Deze zijn lekker dun én misschien nog wel belangrijker: ze blijven hangen. Want niks is zo erg als een paar afzakkende sokken. Maar ook deze zijn er in verschillende kleuren en printjes te vinden. Dan heb je toch nog een feestje in je schoenen, ook al ben jij de enige die er van kan genieten.

HemdVoorHem social media valentijn.18383-lr

Klassieke sokken komen ook wel eens van pas

Het klinkt misschien een beetje raar, maar ook voor mannen zijn er kniekousen te koop. Dan denk je bij jezelf, maar gewone sokken zitten dan toch juist beter? Voor veel mannen is dat juist niet zo. Een afknellende boord op je kuiten zit niet altijd lekker. Als je dan wat hogere sokken neemt, dan heb je daar minder last van. Aangezien het been bij de knie net iets smaller van omvang is dan midden op de kuit. En daarbij, in sommige gelegenheden hoort de kniekous zelfs bij de kledingetiquette van de man. Bijvoorbeeld als je gaat trouwen horen onder je kostuum een paar kniekousen. We willen namelijk niet dat je een verkeerde indruk maakt met een verkeerd paar sokken, dat zou zonde zijn.

HemdVoorHem social media valentijn.18385-lr

 

 

 

 

25 jan 2018