zomerjurk 2015

De ideale jurk bij jouw figuur

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Welke jurk past bij jou? Waar let je op als je een nieuwe jurk wilt kopen? Leuke tips voor de ideale jurk bij jouw figuur.

Kleur van je kleurtype

Kies de jurk in een kleur die bij je kleurtype past. Dit is al de helft van het succes van een goede jurk. Weet je niet of je een lentetype, zomertype, herfsttype of wintertype bent. Een kleuradvies is een goede eerste stap op weg naar de perfecte jurk. Op de Second Impression Pinterest pagina over kleur en stijladvies, vind je voorbeeldkleuren per type.

Welke jurklengte je kiest , is afhankelijk van of je de nadruk op je benen wilt leggen en in welke setting je de jurk draagt. Op het werk is het in de zomer aan te raden om een jurk net boven of op de knie te kiezen. In de winter kun je een korter model combineren met een dikke panty. Wil je langer lijken, dan kun je er ook voor kiezen om meer been te laten zien door een korter model te kiezen.

Welke jurk past bij mijn figuur?

 Jurk voor A-figuur

Jurk voor A-figuur (topvintage)

A figuur

Een A figuur heeft brede heupen en smalle schouders. Kies een jurk die de nadruk op je schouders legt, b.v met een pofmouwtje. Een mooi uitlopend model verbergt je heupen. Als je klein ben kun je beter niet voor een al te wijd model kiezen.

 

 

 

 

Jurk voor X-figuur

Jurk voor X-figuur (Claudia Strater)

X figuur

Een X figuur heeft even brede schouders als heupen met een duidelijke taille. Kies een jurk die jouw figuur benadrukt. Bijvoorbeeld een getailleerd model die de lijnen van je figuur volgt. Een kokerjurk benadrukt jouw figuur en geeft je nog meer taille.

 

 

 

 

Jurk voor O-figuur

Jurk voor O-figuur (Expresso)

O figuur

Een O figuur heeft een buikje en slanke benen. Kies voor een korter model dat de nadruk legt op je benen. Een jurk met rimpeltjes verdoezelt je buikje.
Wil je precies weten welke jurk bij u past. In een stijladvies krijgt je persoonlijke tips, waarmee je met gemak de bij jou passende jurk kunt uitzoeken.

Hopelijk heb je nu meer antwoorden op welke jurk past bij mijn figuur!

27 mrt 2017