Modekleuren 2017 groen is goed voor je

modekleuren_2017

Modekleuren 2017 groen is goed voor je

Geplaatst door Desiree in Geen categorie

De voorjaars modekleuren 2017 zijn lekker fris en kleurrijk. Het Pantone kleureninstituut heeft de kleur “The Greenery” als de kleur van het jaar gekozen. Voor interieur en voor mode. Een frisse warm groene kleur. Nu weet ik dat er een hoop mensen zijn die niet zo goed weten wat ze met groen aanmoeten. Vaak krijg ik te horen, nee groen staat me niet. Alleen realiseert men zich niet dat er heel veel verschillende kleuren groen bestaan. Voor elke kleurentype is er wel een mooie groen te vinden. En geef toe, het geeft ruimte om te variëren met je kleuren.

Voorjaars modekleuren 2017: Lentetype groen

Het lentetype staat The Greenery van Pantone erg goed. Dit komt omdat het een warme, lichte en felle kleur is.

modekleuren 2017 greenery

Ralph Lauren

modekleuren 2017 man

Petrol Industries

Zomertype groen

Voor het zomertype zijn er ook veel mooie groenen te vinden. Zoals b.v. dit mintgroen. Een lichte zachte koele kleur.  Bij de heer is het shirt meer grijsgroen.

 

modekleuren 2017 mintgroen

Marc O’Polo

modekleur_groen_man_2017

Tommy Hilfiger

Herfsttype groen

Deze olijfgroene kleur gaan we dit jaar ook veel zien als modekleur. Een zachte en warme groene kleur heel erg mooi bij de herfsttypes.

 

modekleuren 2017 olijfgroen

Gap

jack&Jones

jack&Jones

Wintertype groen

Het wintertype kan dit jaar volop kiezen uit kleding met hardere fel groene kleuren. Deze grasgroene trui  is hier een mooi voorbeeld van. Deze kleur staat ook mooi bij de heldere lentetypes. Bij de heer zien we nog een groen die nog meer helder is.

voorjaars modekleuren 2017 grasgroen

We

heldergroen_modekleuren_2017_man

LaCoste

(foto’s via Zalando)

Wil je weten welk kleurentype je bent en welke groen het beste is bij jou? Kijk dan hier voor een kleuradvies. Je weet dan voor altijd welke kleuren bij je passen. Ook goed te combineren met een stijladvies.

 

 

15 feb 2017