Welke feestdagen kleding kies jij?

Feestkleding

Welke feestdagen kleding kies jij?

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Welke feestdagen kleding kies jij? De feestdagen zijn een uitstekende gelegenheid om eens goed uit te pakken met je kleding. Is chique meer je stijl of feestelijk casual?

Graag geven wij je wat ideetjes hoe je super feestelijk de feestdagen ingaat, of juist wat stoerder met een broek, als dat meer je stijl is. Kijk bij het kiezen van je outfit goed welke kleuren bij je passen, welke kledingvorm en welke stijl.  Kies niet automatisch voor zwart. Bij de ene dame staat zwart geweldig ,terwijl bij de andere zwart blokvormend werkt en zelfs hard bij het gezicht kan staan. Als zwart niet echt je kleur is, moet je meer met make-up doen om het te compenseren. Prachtige feestkleuren zijn kobalt blauw of helder rood en creme of spierwit zijn ook erg origineel en feestelijk.

Feestdagen kleding mannen

De mannen kiezen voor feestdagen kleding een pantalon met een overhemd of das in de thema kleur. Ook een mooie katoenen chino broek is wat netter. Een gilet is een verrassende toevoeging. Laat de spijkerbroek in de kast tijdens de feestdagen, daar zijn de andere dagen in het jaar geschikter voor.

Feestelijke kleding vrouwen

Welke kledingstukken zijn feestelijk:

  • Glimmend jurkje
  • Glanzende blazer
  • Pantalon of broek met glans coat
  • Top/shirt  met pailletjes
  • Pumps of elegante platte schoenen
  • Glimmende accessoires
  • Blouse/tuniek met kraaltjes

Je outfit maak je af met een feestelijke make-up inclusief oogschaduw. Kies voor een opvallende lipstick of opvallende oogschaduw.  Ook een clutch in plaats van een handtas staat feestelijk.

Past een casual kerst meer bij jou? Wat dacht je dan van een lekkere foute kersttrui. Keuze genoeg 😉

feestdagen kledingfoute kerst truien

 

 

 

 

 

 

 

 

Collages via Polyvore

Nog meer inspiratie voor feestdagen zonder kleding stress vind je hier.

28 nov 2016