Hoe kan ik langer lijken

hoe kan ik langer lijken

Hoe kan ik langer lijken

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Hoe kan ik langer lijken? In deze blog vind je tips en trics voor vrouwen die wel wat langer willen lijken. Met behulp van kleding en kleur kun je er langer uit zien. Maar pas op, met de verkeerde combinaties en kleuren lijk je juist kleiner dan dat je bent.

Hoe kan ik langer lijken

Ik geef je graag diverse tips waarmee je centimeters groter lijkt:

Ton-sur ton

Als je je kleding aan de bovenkant en onderkant in één kleur houdt, zal je er langer uitzien. Wanneer je gebruik maakt van twee kleuren, krijg je een grens in het midden van je lijf, die ervoor zorgt dat je kleiner oogt.

Korte rok of jurk

Als je meer van je benen laat zien met een rok of jurk net iets boven de knie, lijken ze langer en zo krijg jij er ook weer wat centimeters bij. Een midi rok of maxi rok maakt je kleiner. WIl je deze toch dragen, combineer dit met een hak. Een wijd uitlopend model rok of jurk raad ik nietaan. Beter is om een iets minder wijde a-lijn, rechte of kokerrok te kiezen . Zie hier meer jurkjes tips voor kleinere vrouwen 

Welke broek

Draag een broek met strakke pijpen. Een wijd uitlopend model kun je beter laten hangen. De lengte van de broek kan het beste op de schoenen vallen. Voor een korte broek kun je het beste een model kiezen die boven je knieën valt en geen 7/8 model.

Lengte streep

Streepjes zijn nu een modehit. Kies voor lengte strepen, die doen heel veel voor jouw lengte. Bij horizontale strepen loop je het gevaar dat je breder lijkt en dus ook kleiner.

Lage halslijn

Als je meer huid laat zien door het dragen van een v-hals of een ronde hals, lijk je langer. Ook kun je de aandacht naar je gezicht verleggen met bijvoorbeeld leuke oorbellen.

 

Veel succes met deze tips. Wil je meer kleding en kleuradvies? Aarzel dan niet en neem contact op voor een afspraak met Desiree.

21 jun 2016