5 belangrijkste mode trends voor mannen 2016

catwalk mannen mode trend 2016

5 belangrijkste mode trends voor mannen 2016

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Nog even en dan mag de wintergarderobe weer naar zolder.  Voor de mannen komt er weer een prachtig modeseizoen aan waar volop valt te kiezen in allerlei stijlen.  Het is belangrijk dat je bij het aanschaffen van nieuwe mode items goed kijkt wat bij jou past en ook bij de omgeving waar je werkt. Met kleding kan je jouw imago versterken. Misschien wordt het daarom ook voor jou tijd om een nieuwe stijl te proberen en je niet weer in dezelfde jeans te hijsen die je al jaren bij dezelfde winkel koopt.  Wat zijn de 5 belangrijkste mode trends voor mannen 2o16.

Mode trends mannen 2016

mode trends mannen 2016

Houtbrox

mode trends heren 2016

Riverwoods

1. Zachte kleuren

We zien veel zachte kleuren zoals roze, lichtblauw en mintgroen. Mooie lente kleuren. Kijk wel goed of deze zachte kleuren jou goed staan. Sommige mannen krijgen een fletse en matte uitstraling hiervan. Gelukkig zijn er ook hardere kleuren aanwezig in het de nieuwe collecties zoals kobaltblauw en grasgroen. Wil je echt goed weten wat bij jou past. Neem dan contact op voor een kleur- en stijladvies voor mannen.

2. Jeans met omgeslagen nauwsluitende pijpen

De jeans modellen zijn vaak strak en aansluitend. De broekspijpen worden vaak omgeslagen. Leuk om dit met stoere sneakers te combineren.

3. Donsjacks

We zagen ze verleden jaar volop en ze blijven dit seizoen nog steeds populair: de lichte donsjacks. Verkrijgbaar in allerlei kleuren. Heb je een fors postuur. Pas dan op met deze jacks want het Michelin mannetjes effect ligt op de loer.

4. Geruite pakken en blazers

De ruit is hot en is verwerkt in pakken en blazers. Het gaat hier wel om grote ruiten en geen kleine ruitjes zoals in de tafelkleden van de pannenkoekenboerderij.

mode trend ruiten mannen 2016

Suit Supply

5. Strepen

De laatste  van de belangrijkste  mode trends voor mannen 2016 is streepjes, streepjes en nog eens streepjes. Ook de klassieke bretonse streep, die je nu ziet in shirts met lange en korte mouw.

Wil je weten wat echt bij jou past en je uitstraling versterken? Reserveer dan een kleur en stijladvies voor mannen.

15 mrt 2016