Krachtige uitstraling

Kledingadvies voor een krachtige uitstraling

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Brad PittKrachtige uitstraling

Kledingadvies voor een krachtige uitstraling. Met kleding is dit gemakkelijk te realiseren. Allereerst heeft de vorm van je gezicht een belangrijke invloed. Een gezicht kan uit een ronde vorm bestaan of juist veel rechte lijnen. Brad Pitt heeft bijvoorbeeld veel rechte lijnen in zijn gezicht. Zijn gezicht heeft een rechthoekige vorm. Paul de Leeuw daarentegen heeft een ronde gezichtsvorm.

 

 

Halslijnen

Als je weet welke gezichtsvorm je hebt, kun je dit met halslijnen en kragen versterken. Een rechte gezichtsvorm? Een v-hals maakt je krachtig. Meer ronde vormen, dan staan ronde halzen je veel beter. Het kiezen van de juiste halslijnen  zorgt voor een krachtige uitstraling.

 

Kledingpatronen

Het bijzonder is dat ook de patronen in je kleding je uistraling versterken. Een patroon met rechte lijnen staat beter bij iemand met rechte lijnen in zijn gezicht. SGP man Kees van der Staaij heeft een ronde gezichtsvorm. Hij draagt veel pakken met een opvallende krijtstreep die niet bij zijn gezicht passen. Het pak neem het als het ware van hem over, en versterkt zijn uitstraling niet.

 

Lengte hals

De lengte van je nek heeft ook invloed. Heb je een korte nek, kies dan liever niet voor een coltrui. Bij een lange nek staat dit beter. Ook hoge kragen kunt je beter vermijden als je een korte hals hebt.

 

Brilmontuur

Gezichtsvormen zijn ook van grote invloed op je keuze van een brilmontuur. Heb je veel rechte lijnen, dan zal een montuur met rechte lijnen je ook goed passen. Bij mensen met ronde gezichtslijnen passen ronde monturen beter.
Bij het versterken van je uitstraling is het dus essentieel dat je in lijn blijft met je eigen lijnen en vormen. Naast kleding kiezen die past bij je figuur, is het voor mannen dus zeer belangrijk om te kijken naar de vormen die passen bij je gezicht.

 

Meer advies, Second Impression geeft persoonlijk kledingadvies aan mannen voor een krachtige uitstraling.

Ook aan bedrijven geeft Second Impression zakelijk kledingadvies

02 mrt 2016