SI lanceert blogmagazine Female Superstar

female superstar logo

SI lanceert blogmagazine Female Superstar

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Female SuperstarDesiree Grijpma van Second Impression heeft samen met foodcoach Mildred van Vrijberghe de Coningh een online blog magazine opgestart: Female Superstar. Veel Nederlandse vrouwen missen de energie om hun overvolle agenda af te handelen. Ze zouden zich ook wel beter willen kleden en daarnaast op een verantwoorde manier met hun voeding bezig zijn. En als er wat extra zelfvertrouwen bij kan, zouden veel vrouwen daarvoor tekenen.

Mildred (links op de foto)  en Desiree zien dat de meeste vrouwen met deze onderwerpen worstelen.

Mildred: ”er is al heel veel geschreven over voeding, diëten, kleding en uiterlijke verzorging. Alleen deze informatie is nog nooit bij elkaar verzameld en met elkaar in verband gebracht. Daarom hebben wij het gratis online blog magazine Female Superstar.nl opgezet.”

Female superstar: innerlijk en uiterlijk in balans

Alweer een blog site, daar zijn er al zoveel van? Desiree: “Dat is waar. Maar de combinatie zoals wij die hebben ontwikkeld, is nog niet eerder verschenen. Female Superstar helpt vrouwen zowel uiterlijk als innerlijk op elkaar af te stemmen. Door de juiste kleding en voeding te kiezen, die bij hen past, krijgen ze meer energie en zelfvertrouwen. Daardoor stralen ze van buiten en voelen ze zich goed van binnen. Uiterlijk en innerlijk zijn in balans.”

Mildred vult aan: ”En bovendien worden de meeste blogsites gerund door jonge meiden. Wij kunnen ons meer verplaatsen in de belevingswereld van onze doelgroep die bestaat uit ondernemende en werkende vrouwen tussen de 30 en 60 die zichzelf verder willen blijven ontwikkelen op het gebied van innerlijk en uiterlijk.”

Welke blogs kunnen de lezeressen verwachten? Desiree: ”Inspirerende en leuke blogs met advies, tips, oefeningen, recepten op het gebied van voeding, kleding en lifestyle. Alles om een echte female superstar te worden”

Blijf op de hoogte en like Female Superstar op facebook

16 feb 2016