3 modetrends voorjaar 2016

3 modetrends voorjaar 2016

Geplaatst door Desiree in Nieuws

De laatste restjes uitverkoop kleding maken plaats voor  de nieuwe collecties voor het voorjaar.  Voordat je het weet is het lente en hoera, dan kan de wintergarderobe terug de kast in.  Ik kijk er nu al naar uit.  Vooral naar het shoppen, minder naar het opruimen. Ik geef je alvast een overzicht van 3 modetrends voorjaar 2016 die je in de shops kunt verwachten. Natuurlijk met bijbehorende stijltips.

Stripes modetrend voorjaar 2016

In de winkels vind je nu al heel veel gestreepte dessins die in allerlei varianten vertegenwoordigd zijn. Van Bretonse vissersstreep tot strepen met verschillende breedtes. De kleuren van de strepen komen veel voor in zwart-wit, blauw-wit en rood-wit. Shape met een streep. Lengte strepen maken je langer, breedte strepen, breder.  De strepen van de jurk op de foto geven je een zandloper figuur.

Faux  leer en suède

Nepleer en suède stoffen komen veel voor in de nieuwe modecollecties. Dit komt terug in jasjes, broeken, blouses en jurken.  Een nepleren kledingstuk geeft een pittige touch aan je outfit. Doordat de stof meestal glanst,  vestig je met dit kledingstuk de aandacht op dat gedeelte van je figuur waar jij het draagt.

Hoog gesloten blouses

Opvallend is dat veel blouses hooggesloten zijn. Ofwel met strik, of met kraagje. Als je vol bent van boven, kun je beter deze trend laten liggen.  Heb je een tenger bovenlijf, dan is deze trend ideaal voor jou.

modetrends voorjaar 2016

Expresso, Steps, Sisley

Weten wat bij jou past? Neem contact op voor een kleur en stijladvies.

 

25 jan 2016