Mode kleuren herfst winter 2015

pantone herfst mode kleur

Mode kleuren herfst winter 2015

Geplaatst door Desiree in Nieuws

In de winkels kun je de nieuwe mode kleuren herst winter 2015 weer ontdekken. Het Pantone kleuren instituut maakt elk seizoen een overzicht van de nieuwe modekleuren. Deze zie je dan ook in de nieuwe collecties opduiken.

Welke mode kleuren herfst winter 2015 komen we tegen

In de collecties is zwart en wit volop vertegenwoordigd. Maar omdat zwart en wit niet iedereen kan hebben (de wintertypes wel), is het prettig te zien dat er ook meer sprekende kleuren te vinden zijn. De herfsttypes hebben baat bij het warme “Dried Herb” , de lentetypes “cadmium orange“, de zomertypes komen goed voor de dag met “stormy weather” en de wintertypes zijn mooi in “Cashemere rose”.
De kleuren die Pantone voorschrijft, zijn in de winkel in meerdere variaties terug te vinden. Zo zullen er b.v. gebaseerd op “cashmere rose” verschillende cyclaam tinten te vinden zijn, die erop lijken.

Er is weer volop keuze in prints. We zien nog steeds dierenprints, grafische prints en vlammende prints. Wees ook niet bang om diverse kleuren met elkaar te combineren. Pantone heeft Marsala uitgeroepen als trendkleur, een soort wijnrood. Dit is heel goed te combineren met kleuren die je niet zo één twee drie zou verwachten. Marsala gaat goed met onder andere “biscay bay” en “oak buff

Wil je weten wat jouw beste kleuren zijn? Neem dan contact op voor kleur en kledingadvies. Een goede investering in jezelf.

modekleuren herfst 2015

Vanilia, Expresso, Caludia Strater, Caroline Biss

25 aug 2015