Winkeltips voor de uitverkoop

Winkeltips voor de uitverkoop

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Winkelen, je haat het of je kunt niet zonder. Met als gevolg dat veel dames standaard enkele kledingstukken in de kast hebben hangen met het prijskaartje er nog aan.

Kleding miskopen alarm tijdens uitverkoop

De uitverkoop is de ideale tijd om te gaan shoppen en minder uit te geven. Maar pas op. De sales acties kunnen wel enige hebberigheid in je oproepen. “Ja het is zo goedkoop, dat ik kan ik toch echt niet laten liggen.” Hier gaat het miskopen alarm in werking. Doordat je minder kritisch wordt door de lagere prijzen, stijgt de kans op een miskoop. Ook bestaat het gevaar dat je alsnog veel meer uitgeeft aan meerdere kledingstukken dan je van plan was. Hoe ga je nu verstandig om met al die uitverkoop verleidingen?

Winkeltips tegen miskopen

Voordat je overgaat tot aanschaf, vraag jezelf dan af:

– Heb ik dit soort kledingstuk al? Zo ja, laten hangen :-).
– Met welke kledingstukken kan ik dit thuis combineren?
– Past de kleur bij mij?
– Heb ik veel gelegenheden om dit te gaan dragen?
– Is de maat echt de juiste maat? Zit het niet te strak of niet te los?
– Past het model bij mij?
– Past het kledingstuk, ondanks de korting binnen mijn budget?

Door jezelf deze vragen te stellen ga je al kritischer met de uitverkoop om. De beste kledingstukken om in de uitverkoop te komen zijn de meer tijdloze van goede kwaliteit basisstukken. Zoals b.v. een broek, blazer, rok of jurk van een mooie stof in een basiskleur die bij jou past.

Veel plezier bij het shoppen. Meer advies en nog beter scoren in de uitverkoop? Neem dan contact op voor een kleur en stijladvies.

22 jun 2015