Maak indruk met de nieuwe zomerjas trends 2015

Maak indruk met de nieuwe zomerjas trends 2015

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Zomertijd: nieuwe zomerjas trends 2015

De zomertijd komt eraan! Tijd om te kijken naar een nieuwe zomerjas. Nu is er nog volop keuze!
De jas is een kledingstuk die men als eerste van je ziet als je op straat loopt of ergens binnenkomt. Het ideale middel om een goede indruk achter te laten. En oh zo gemakkelijk om je mee te onderscheiden van de rest. Want de gemiddelde Nederlandse vrouw kiest voor een neutraal en niet al te opvallend exemplaar. Waarom zou jij daar geen verandering in brengen?

Welke zomerjassen trends bij welke vorm

De mode brengt weer veel zomerjasmodellen. Hieronder een aantal trends op een rij. (We volgen bovenstaand plaatje van links naar rechts.)

Bomberjack

Met dit kleurrijke exemplaar val je lekker op (Gaudi, V&D). Stoer met bloemen en veel kleur. Dit model is geschikt voor de A-vorm, omdat je het accent naar je bovenkant verlegd.

Trenchcoat

De trenchcoat is een chique jas die in deze kleur goed opvalt (Mart Visser, V&D). Ideaal om je figuur mee te shapen. Doordat deze trenchcoat geen dubbele rij knopen heeft, lijk je langer en dus slanker.

Donsjack

Het lichte donsjack (McGregor, Bijenkorf) is de trend voor deze lente. Pas er wel mee op als je wat voller van vorm bent. Dit jack is getailleerd en benadrukt dus de taille.

Leren jack

Het (nep) leren jack zie je nog steeds in vele kleuren (Villa). Ook gemakkelijk om binnen te dragen. Heb je een langere nek dan gemiddeld, dan is het goed om dit model te combineren met een mooie sjaal.

Wil je weten wat echt bij jou past? Twijfel niet langer en neem contact op voor een kleur en stijladvies. Dan ga jijĀ in stijl de zomer tegemoet.

26 mrt 2015