Afvallen zonder dieet: 6 kledingtips

Afvallen zonder dieet: 6 kledingtips

Geplaatst door Desiree in Nieuws

6 tips om af te vallen zonder dieet

Ben je ook het nieuwe jaar gestart met goede voornemens? Misschien wil je wel wat feestkilo’s kwijt. Wij hebben goed nieuws, want je kunt ook afvallen zonder dieet. Met de juiste kledingvorm lijk je twee maten slanker, of voller, als je dat wilt.

Alhoewel size-zero modellen nog steeds overtegenwoordigd zijn op de catwalk, is dit zeker niet representatief voor Nederland. De gemiddelde maat van de Nederlandse dame is 42. Een modezaak bevestigde dat de maat zelfs eerder richting 42-44 gaat, dan naar 40-42. Een onderzoek door een zelfmaakmode blad bevestigde dit. Bij de mannen zijn de XL shirts vaak het eerste uitverkocht. Ik kom veel dames tegen die toch wat slanker willen lijken en met deze tips, is dit gemakkelijk te realiseren.

Kledingtips om af te vallen zonder dieet

• Donkere stoffen kleden af. Dit hoeft niet alleen zwart te zijn, maar kan ook uitstekend met antraciet of donkerblauw;
• Kies de juiste maat van je kleding. Per merk zijn er vaak grote verschillen. Met knellende kleding bereik je een averechts effect;
• Zorg voor goed passende lingerie/ondergoed onder je kleding;
• Vermijd drukke stoffen op die plekken waar je slanker wilt ogen;
• Kijkt uit met driekwart broeken. Je heupen lijken voller en vooral als je klein bent, maakt het je propperig;
• Leg het accent op die punten waar je trots op bent!

Gun jezelf “Me-time”

Veel vrouwen nemen zich aan het begin van dit nieuwe jaar voor om wat meer tijd aan henzelf te besteden. Verwen jezelf daarom eens met een kleur en stijladvies en/of gun jezelf een personal shopper. Neem contact op voor meer info of om een afspraak te maken.

Wil je alvast wat inspiratie per figuur type, kijk dan eens op onze Pinterest stijladvies pagina.

05 jan 2015