3 mode items voor jouw figuur, top of flop?

3 mode items voor jouw figuur, top of flop?

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Elk seizoen zijn er weer opvallende kledingstukken in de collecties te vinden die even in de mode zijn. Daarna verdwijnen ze weer zo snel als dat ze zijn gekomen. Natuurlijk is het leuk om modebewust te kopen, maar nog belangrijker is om stijlbewust te kopen. Niet alle mode items zullen jouw figuur goed laten uitkomen. Zonde als je juist zo’n kledingstuk koopt. Ook omdat het niet zo lang draagbaar is. Ik heb voor jullie drie mode items uitgezocht en laat zien voor welke figuurtypes  deze kledingstukken wel en niet geschikt zijn.

1. Het fake fur (nepbont) vestje

mode voor je figuur
GO: Heel mooi bij de A-types met bredere heupen dan schouders en de smalle I-types . Het geeft body op de juiste plekken.
NO-GO: De H-types en de V-types worden hier extra breed van. Er bestaat een kans dat je gaat lijken op een Grobbebol . Vooral als je lang haar los draagt.

2. De oversized top

oversized_top_oker

oversized_top

Modieuze tops zijn op dit moment oversized en hebben een vierkantig silhouet. Ze zijn niet getailleerd.

GO: Mooi bij de I-types, O-types en bij de X-types. Voor de X-types en de O-types is het wel mooier om de top te dragen zoals bij het tweede plaatje (okergeel).
NO-GO: De H-types en de V-types worden hier rechthoekiger van. Een oplossing is om met een ceintuur een taille te creëren.

3. De Jumpsuit

jumpsuit2

Een hit deze zomer, maar ook in de winter zien we hem nog. De jumpsuit.  Een kledingstuk die je ook in veel verschillende modellen tegenkomt. Vaak zitten er veel  plooien op de heupen en zijn de pijpen smal aan de onderkant.
GO: H-figuur, X figuur, V-figuur, I-figuur.  De vollere X’en met bredere heupen moeten wel oppassen met dit model.
NO-GO:  A-figuur en O-figuur.  Een iets wijder model op de buik met strakke pijpen, maakt een jumpsuit voor het O-figuur wel aantrekkelijker.

Welk figuur heb jij?

Tijdens een persoonlijk kleur en stijladvies kom jij erachter welk figuur je hebt en wat echt bij jou past. Neem contact op voor meer info.

27 okt 2014