Winterjas

Tips voor het kiezen van een winterjas

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Het duurt niet lang meer voordat de herfst zich aandient. Wees op tijd met het kopen van een winterjas, dan heb je nog een ruime keuze. De jas is een niet te onderschatten deel van je garderobe. Dit kledingstuk is het eerste wat men van je ziet als je ergens op bezoek gaat, of als je buiten loopt. Besteed hier dus veel aandacht aan!

Moet de jas passen bij een zakelijke kledingstijl? Ga dan voor een meer klassieke nette jas. Dus geen ski jack of andere sportieve jas. De sportieve jas past beter bij een casual outfit.

 

trenchcoat rood hell bunny

Durf jij op te vallen met een rode jas?

Jas voor een korter figuur

Kies de jas die past bij jouw figuur. Ben je klein, zorg dan dat de jas in ieder geval boven de knie eindigt.

Jas voor een voller figuur

Heb je een voller figuur? Vermijd dan een jas met een dubbele rij knopen (net als bij een blazer). Zijn je heupen breder dan je schouders? Kies een model met een schoudervulling, of andere details op de schouder.

Kies voor kleur

Waarom opgaan in de grijze massa? Durf te kiezen voor meer kleur in je winterjas. Een zwarte of bruine jas is natuurlijk erg chique. Maar juist met een rode of bijvoorbeeld blauwe jas val je meer op. Een donkere jas fleur je op met een kleurrijke das of sjaal.

Kies voor kwaliteit

Een jas is een kledingstuk dat je elke dag draagt. Kies daarom een jas van een goede kwaliteit en van een goede stof. Juist omdat je dit kledingstuk elke dag draagt, is dit een goede investering.

 

Meer tips? Volg een kleur en stijladvies en leer wat echt bij jou past!

23 sep 2014