Modetrends 2013 voorjaar en zomer

Trends mode voor lente en zomer 2013

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Trends voor de lente/zomer 2013. Wat past bij u? Kunt u ook niet wachten tot het weer voorjaar is? Het laatste restje uitverkoop ligt nog in de winkels en wordt nu langzaam aangevuld met de nieuwe voorjaarscollecties. Wat zijn de trends voor de vrouwen en de mannen?

 

Esprit groen overhemd

Esprit

Heel veel strepen

Kledingstukken met veel strepen zijn de trend. Op veel shirts en jurkjes wisselen de strepen in breedte. Pas op wat de strepen doen voor uw figuur. Horizontale strepen maken breder en verticale strepen verlengen. Een kledingstuk waarbij de strepen verlopen van smal naar breed kan meer vorm aan uw figuur geven. De strepen zien we zowel in dameskleding als in herenkleding. Ook zien we veel drukke prints in de voorjaars- en zomermode. Zowel op broeken als op shirts en jurken. Drukke prints trekken de aandacht, effen donkere stoffen verhullen. Met een combinatie van print en effen legt u de nadruk op dat gedeelte van uw figuur, dat u wenst.

Bandolera blazer

Bandolera blazer

Heel veel kleur

Het voorjaar wordt kleurrijk. Met groen als opvallende modekleur. Van pastelgroen (zomertype) naar appeltjesgroen (lentetype) tot het diepe smaragdgroen (wintertype). Koraal, felgeel en helder blauw maken het modebeel vrolijk. Ben je meer het type wat zachte kleuren goed staat. Dan zijn er ook veel pasteltinten voor je verkrijgbaar.

 

Karen Millen kokerrok

Karen Millen kokerrok

Elegant: jaren 50 en jaren 60

We blijven geinspireerd door de jaren 50 en 60. Een elegante stijl hoort hierbij. Jurkjes met een degelijk kraagje en een mooie kokerrok tot over de knie. Een kokerrok is het ideale kledingstuk voor dames met een X figuur. De dames met een H en Y figuur krijgen er meer vorm van. In de herenkostuums zien we nog steeds de slanke snit en de smalle broekspijpen. Ook het formele driedelig pak is weer hip.

 

Ramontana pastelgeel

Ramontana

Sportieve jurken

Opvallend zijn de sportieve jurkjes die zo van de tennisbaan af lijken te komen. Het zijn korte jurkjes met een A lijn en opvallende kleuren en kleurvlakken. Een A lijn flatteert bij de meeste figuren

03 mei 2014

Tags: