Modetrends najaar 2013

Mode trends najaar-winter, wat past bij u?

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Nieuwe Herfst en wintermode 2013-2014 – wat is geschikt voor u?
Nu we de zomer achter ons laten, kijk ik graag met u naar de nieuwe herfstmode. Welke trends zijn er en wat past bij welk figuur. Mijn motto is (geleend van Yves Saint Laurent) een mooie stijl is nooit uit de mode.

 

Bandplooi broek

Tiger of Sweden

Bandplooi broeken

We zien veel broeken met ruime bandplooi. Ideaal voor de V-figuren (brede schouders, smalle heupen). Minder flatterend voor de A-figuren (brede heupen, smalle schouders).

 

 

 

Kokerrok

Asos

Kokerrok

De kokerrok heeft zich helemaal in het modebeeld gevestigd. Erg vrouwelijk en geschikt voor alle figuurtypen. Een basis kleur kokerrok (grijs, zwart, blauw, bruin) kunt u zowel op chique dragen met een jasje, als sportiever met een leuk shirt.

 

 

Broek met print

Dept

Broeken met print

De broeken met print zijn ook in de nieuwe collecties aanwezig. Niet alleen met bloemen, zoals afgelopen zomer, maar ook met barokachtige figuren. Ideaal om uw benen te benadrukken en o.a. zeer geschikt voor de O-figuren.

 

 

Geleend van de mannen

In dit najaar zien we voor de dames ook een mannelijke trend. Oversized pakken en grote sweaters. Maak het vrouwelijk met een paar pumps eronder of leg de nadruk meer op uw make-up en haar. Pas op dat u niet verdwijnt in een oversized outfit.

Weten wat echt goed bij u past? Een kleur en stijladvies is dan de perfecte oplossing.

03 mei 2014

Tags: