Modetrends najar 2012

Mode trends najaar 2012 mannen en vrouwen

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Modetrends mannen en vrouwen najaar 2012

Wat zijn de nieuwe mode trends voor het najaar en winter 2012-2013? En wat past bij uw figuur en stijl?

 

Dolce & GabannaMinimalisme is uit, leve Barok!

De kleding en stoffen zijn versierd met opvallende details. Het doet denken aan uitbundig versierde paleizen waar goud de boventoon voert. We zien veel fluweel, brokaat, parels en ruches.
Wilt u de nadruk leggen op de bovenkant van uw lichaam kies dan voor een opvallend Barok getint kledingstuk aan de bovenkant en houd uw kleding aan de onderkant rustig en donker.

Gucci wijnroodVeel kleur maar ook zwart

Er is nog steeds veel kleur aanwezig in de najaarsmode, voor zowel de mannen als vrouwen. De gekleurde broeken blijven. De kleuren worden wel wat warmer en dieper. Zo zien we veel wijnrood, oker en diepgroen.
Zwart zal ook weer de winkels veroveren. Kijk wel uit met zwart, afhankelijk van je kleurtype is dit wel geschikt voor je, of kan het je juist bleek maken.

Chino broek LevisChino broek houdt stand

De chino broek blijft, maar de variatie wordt groter. Met of zonder bandplooi, kortere of langere pijpen, mat of glanzend en meer kleuren.
Mannen met forse bovenbenen kunnen beter een rechter model kiezen dan een model met smalle pijpen.

Modetrends mannenLangere rokken en hoogwater broeken

De rokken worden steeds langer. Veel modellen op de knie, maar ook de kokerrok halverwege de kuit is populair. Draag hieronder wel een paar goede hakken, anders wordt de stijl al snel truttig.
De broeklengte voor de mannen is op hoogwater niveau. Draag deze broeken met hoge schoenen.

03 mei 2014

Tags: