Korte broek

Kledingtips voor de zomer: korte broeken

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Witte driekwart broekKledingtips voor de zomer

De zomer is mijn favoriete jaargetijde, ook die van jou? Heerlijk als de temperatuur weer geschikt is voor blote benen.
Het is best jammer dat met het stijgen van de temperatuur de verzorging van de kleding omgekeerd evenredig daalt bij veel mensen.

Wil je in de zomer goed voor de dag komen en wil je weten welke korte broek bij jou past? Dan deel ik graag een paar leuke kledingtips met je.

 

Rode Capri broekBrede heupen: capri of bermuda

Heb je brede heupen of ben je klein van stuk? Draag dan liever geen driekwartbroek (zoals witte driekwartbroek van Bon Prix). Een driekwartbroek laat je heupen breder lijken en je benen korter. Beter is om voor een bermuda model te kiezen op de knie, of een Capri model (zie rode capri van C&A) die net onder de knie eindigt.

 

Korte short VanillaRecht figuur: korte broek / short

Heb je een recht figuur en smalle heupen? Dan is een korte short mooi voor jou (zie roze short Vanilia). Je krijgt daar meer rondingen van.

 

 

Grijze legging OilyWijde beige bermudaVol figuur: capri of legging net over knie

Heb je een voller figuur. Pas dan op met te wijde bermuda’s (zie beige bermuda sOliver) of driekwartbroeken. Beter is om voor een capri broek te kiezen, die net onder de knie eindigt of een legging die net over de knie eindigt (b.v. legging van Oily).

Geniet van de zomer!

Wilt je meer kledingadvies? Een kleur en stijladvies voor mannen of vrouwen is een zinvolle én leuke investering in jezelf. Ook gezellig om te ondernemen met je vriendinnen, zussen of buurvrouwen.

03 mei 2014