Feestkleding

Feestkleding mode tips voor de feestdagen

Geplaatst door Desiree in Nieuws

KerstjurkCasual Chic Le BallonDe december maand is een perfecte maand om extra mooi gekleed te gaan.  De feestkleding collectie voor de feestdagen hangt nu in de winkels. Heerlijk om er weer prachtig uit te zien met kerst en oud en nieuw. Of u nu helemaal gaat voor chique of misschien wel casual chique (rechts Le Ballon) voor aan de gourmet tafel. Welke trends passen bij uw figuur? In dit artikel vindt u de modetips voor de feestdagen.

 

Kies voor kleur tijdens feestdagen

Smaragdgroen is een van de kleuren die je nu volop ziet in de feestmode. Het model van de jurk links (Apart) laat de vrouwelijke vormen goed zien. Ideaal voor de dames met een X-figuur of zandloper figuur.

 

Pailletten

Er is veel aandacht voor details in de mode voor de feestdagen. De pailletten zijn nog steeds in. Met een top met glinsterende pailletten, een pantalon en een leuke blazer, tovert u uw outfit zo om tot iets feestelijks.

 

Feestkleding modetips bij uw figuur

Uiteraard is er dit jaar weer genoeg feestmode verkrijgbaar in het zwart. Voor veel mensen een moeilijke kleur, omdat het snel bleek maakt. Gelukkig is er meer keuze in kleur. Ga eens voor gewaagd wijnrood, of kies voor kobaltblauw.

Let bij het kiezen van een jurk goed op uw figuur. De rode jurk is ideaal om brede heupen te verbergen. De kobaltblauwe jurk is ideaal voor de langere dame met kleine borsten. De zwart-grijze jurk van Esprit staat super bij dames met een Y figuur. Vergeet niet uw outfit te combineren met een klein tasje en een paar mooie schoenen.

 

Kleding modetrend mannen feestdagen

De stoffen voor de mannen zijn dit jaar opvallend. Veel glanzende stoffen en bijzondere kleuren. Ook mogen er diverse kleuren met elkaar gecombineerd worden. Het is mooi om de outfit voor de feestdagen af te maken met een hippe stropdas. De stropdas mode trend is dit jaar de smalle stropdas. Pakken zijn slank gesneden. Heeft u als man een buikje, kies dan een pantalon die net op uw buik valt. Bent u klein, dan is een sjaal kraag ideaal, het maakt u langer. Als u zich met de feestdagen niet in een pak wilt kleden, kies dan in ieder geval voor een mooi overhemd en een nette pantalon. Of voor een opvallende blazer zoals hieronder van Cavallaro. Zo maakt u de feestdagen nog specialer!

03 mei 2014

Tags: