Zomerjas

Welke zomerjas past bij u? De nieuwste modellen en trends.

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Geweldig dat de lente weer is begonnen. Het is tijd om met nieuwe energie mooie activiteiten te ondernemen. Eindelijk kunt u de winterjas ruilen voor een mooie zomerjas. Ook dit jaar is er veel keuze in modellen en kleuren. Welke modellen passen goed bij u? Lees snel verder over de nieuwste zomerjas mode.

Korte en sportieve zomerjassen

Dit voorjaar ziet u veel korte modellen jacks. Leuk voor een sportieve en stoere look. En veel uitgevoerd in leer. Ook de trenchcoat is nog steeds populair. Een jas waarmee u uzelf zowel klassiek als trendy kleedt.

Leren jas vrouw

Leren jack vrouwDe leren jas is in veel soorten en maten verkrijgbaar. Van biker jack tot retro seventies. Dit jack van Esprit is getailleerd en heeft brede schouders. Heeft u brede heupen en smalle schouders of een recht figuur. Dan is dit een ideaal jack voor u. U creƫert meer volume op de schouders. Door dit model krijgt u meer taille.

Leren jas man

Leren jack manEen leren jas geeft u als man een stoere uitstraling. Het bruine herenjack van Heine staat u vooral goed als u bruine of groene ogen heeft, donker haar heeft en een warme tint in uw huid. Heeft u meer roze in uw huid , dan zal deze kleur u minder goed staan. Mannen met een tenger postuur krijgen meer volume van dit leren jack.

Trenchcoat

Trenchcoat desigualTrenchcoat NumphEen trenchcoat is een klassieke jas die u dit voorjaar in allerlei trendy modellen tegenkomt. Desigual heeft een trenchcoat (links) in een origineel dessin. Dit model zorgt voor een vrouwelijk figuur. Heeft u brede heupen, dan verbergt u ze met dit model. Door de ceintuur wordt de aandacht naar de taille getrokken. Numph biedt een meer klassiek model met een dubbele rij knopen. Pas hiermee op als u wat steviger bent van boven.

02 mei 2014