Blazers

Welke blazer past bij u?

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Een blazer is een kledingstuk dat iedereen in de kast zou moeten hebben hangen. Zowel voor mannen als vrouwen. Met een blazer geeft u uw outfit een meer formele touch. Het voordeel is dat u een blazer altijd weer uit kunt trekken, als u weer iets minder formeel voor de dag wilt komen.

 

Pasvorm blazer

Bij het kiezen van een blazer is het belangrijk dat u goed let op de pasvorm. Krijgt u de knopen aan de voorkant gemakkelijk dicht en zit de blazer op de rug mooi aangesloten? Let ook op dat de blazer niet te ruim zit.

Jersey en tweed stof

Michael Kors Jersey BlazerZorg ervoor dat de blazer gemaakt is van de stof die bij uw outfit past. De jersey blazer is uitermate geschikt voor een casual outfit. De laatste trend zijn de tweed blazers. Voor mannen ook zeer geschikt op een chino broek of een nette spijkerbroek. Ook vrouwen kunnen deze combinatie maken.

Heren tweed blazerMichael Kors jersey blazerAmy Vermont jersey blazerBoden tweed blazer

 

 

 

 

 

Welke blazer past bij uw figuur?

De vorm van de blazer is bepalend hoe deze bij uw figuur staat. Heeft u brede heupen? Zorg er dan voor dat de blazer niet op het breedste gedeelte van uw heupen valt. Dit accentueert extra.

Heeft u een recht figuur? Kies dan een blazer met een taillering en geen rechte blazer.

De double breasted blazer met een dubbele rij knopen zie je weer terugkomen Draag deze blazers altijd dicht, met het onderste knoopje open. Heeft u een stevig figuur? Laat dan deze blazer in de winkel hangen!

Ook de lengte speelt mee. Bent u bijvoorbeeld klein van stuk, kies dan liever een korte blazer.

 

Revers en vormen

Wist u dat de vorm van de revers / kraag van de blazer een grote invloed heeft op uw uitstraling? Hebben de revers puntige hoeken of ronde hoeken? Wijzen de punten naar beneden of naar boven? Wat bij u past is afhankelijk van uw figuur en uw gezichtsvorm. Heeft uw gezicht bijvoorbeeld hoekige vormen, dan zal een ronde kraag niet zo veel voor u doen. Kiest u dan een kraag met puntige hoeken.

Meer info neem contact  op!

 

02 mei 2014