Herfstkleuren

Uw beste kleuren uit de herfstmode

Geplaatst door Desiree in Nieuws

HerfstkleurenPantone kleuren nieuwe herfstmode

Het kleureninstituut Pantone heeft voor de komende herfst de volgende modekleuren gepubliceerd. Deze kleuren zijn volop terug te vinden in de nieuwe kledingcollecties. Welke kleuren staan u het beste? Dit is afhankelijk van uw haarkleur, kleur ogen en huidtint.

 

 

Kleuren lentetype

Heeft u blauwe ogen, blond tot donkerblond haar en een warme huidtint? Warme en felle kleuren zullen u dan goed staan. Deze herfst krijgen de lentetypes het wat lastiger en moeten goed zoeken naar de passende kleuren. In het pantone kleurenpalet zal de zalm kleur (emberglow) goed bij u passen. Vooral bij de lichtere lentetypes. Als lentetype kunt u altijd kiezen voor basiskleuren als grijs, antraciet of blauw.

 

Kleuren zomertype

De zachte kleuren die we veel zagen in de zomer, blijven in de herfst ook in de collecties. Voorbeelden hiervan zijn het zachte grijsblauw (quarry) en het zachte lila (orchid hush). De zachte kleuren zijn geschikt voor het zomertype, met blauwe of grijze ogen, blond of donkerblond haar en een koele huidtint.

 

Kleuren herfsttype

Heeft u bruine of groene ogen en donker haar en een warme huidtint (kleurtype herfst)? U heeft dan een grote keuze aan kleuren deze herfst, die u goed staan. Kleuren als oker (bamboo) , olijf (cedar ) en koffiebruin (coffeeliqueur) zijn mooi voor u.

 

Kleuren wintertype

Heeft u bruine ogen, donker haar en een koele huidtint dan staan kleuren als petrol (deep teal) en paars (phlox) u fantastisch. Dit zijn de kleuren die mooi staan bij het wintertype.

 

Persoonlijk kleuradvies

Op het blote oog is het lastig te bepalen wat voor tint uw huid heeft, warm of koel. Wij helpen u graag met een persoonlijk kleuradvies, zodat u deze herfst de perfecte kleuren kunt uitkiezen. Een persoonlijk kleuradvies geven wij zowel aan mannen als vrouwen. Lees meer over een kleuradvies of neem direct contact op voor een afspraak. Een kleuradvies is ook mogelijk voor groepen.

02 mei 2014