Vakantiekleding

Stijltips voor uw vakantiekleding

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Welke kleding je meeneemt op vakantie is natuurlijk mede afhankelijk van de bestemming en van het soort vakantie. Toch wil ik je aanraden om eens jezelf te verwennen op vakantie en aandacht te besteden aan je kleding. Daarom geef ik je graag wat stijltips voor je vakantiekleding.

 

VakantiekledingStijltips: Zomerjurk en overhemd

Vooral als je ’s avonds nog even een dorpje of stadje in gaat om te eten. Je zult merken dat zodra je ’s avonds dat leuke zomerjurkje aantrekt en mooie makeup draagt, jezelf speciaal voelt. En heb je een partner, deze zal dit ook waarderen. Wie weet, wil je partner ook voor de gelegenheid dat mooie overhemd aantrekken in plaats van het sportieve t-shirt. De praktische kleding bewaar je lekker voor overdag.

 

Koffer inpakken

Wilt je geen overvolle koffers? En wil je je koffer effcient inpakken? Combineer dan met basisstukken in effen kleuren. Zelfs de denim bermuda voor overdag, wordt ’s avonds hip met een paar pumps en een lichte blazer of vestje.

Het is ook leuk om kinderen hierin te betrekken en hen ook mooi te maken voor de avond. Zowel jongens als meisjes vinden dit vaak speciaal.

Ga je in Zuid-Europa op vakantie? Neem de locals als voorbeeld. Zij besteden veel aandacht aan hun kleding als ze ’s avonds gaan eten. Zo val je ook niet uit de toon.

 

Stoffen

Kies kleding van natuurlijke stoffen zoals zijde, linnen en katoen. Dit draagt veel comfortabeler dan synthetische stoffen en je zult het minder snel warm hebben.
Sandaaltjes en pumps
Dus tijd om de koffer in te pakken? Vergeet de nettere kleding niet en een paar leuke sandaaltjes of pumps. Zo maak je je vakantie extra speciaal voor jezelf en eventueel je gezin.

02 mei 2014