Herfstmode

Kledingtips herfstmode voor uw figuur

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Voor de nieuwe herfstmode hebben de ontwerpers weer flink in de oude doos gezocht. We zien kledingstijlen terugkomen uit verschillende periodes zoals de fifties, sixties, seventies en eighties.

Fifties en sixties mode

De mode van de fifties en sixties is bepalend voor de collecties van nu. Slank gesneden pakken voor de heren, met zelfs een hoed, voeren hier de boventoon. De dames hullen zich in vrouwelijke pencil skirts en jurken met vestjes. Bij de heren zien we een nieuwe hoofdrol voor het gilet.

 

Mary Quant stijlPolkadot pencilskirtGilet

 

 

 

 

 

Fifties en sixties mode

De mode van de fifties en sixties is bepalend voor de collecties van nu. Slank gesneden pakken voor de heren, met zelfs een hoed, voeren hier de boventoon. De dames hullen zich in vrouwelijke pencil skirts en jurken met vestjes. Bij de heren zien we een nieuwe hoofdrol voor het gilet.

02 mei 2014

Tags: