Brilmontuur

Een heldere kijk op je nieuwe imago

Geplaatst door Desiree in Nieuws

Stijladvies voor je brilmontuur

Maxime VerhagenMark RutteZie je het allemaal niet zo scherp meer en heeft de opticien je verteld dat je een bril nodig hebt? Of heb je al lenzen of een bril? Niet getreurd! Met een bril heb je een middel in handen waarmee je je imago verandert en versterkt. Tot mijn grote verbazing hebben veel politici dit niet begrepen. Neem nu Mark Rutte en Maxime Verhagen. Ze dragen een nietszeggende montuurloze bril, was zeker een twee voor de prijs van één actie.

Rutte heeft een langwerpig hoekig gezicht. Een breed montuur zou zijn langwerpige gezicht compenseren. Verhagen heeft een ronder gezicht en hem zal een ovaal montuur met dunne randen goed staan. Een zachte grijsblauwe kleur past goed bij zijn ogen, waardoor hij vriendelijker overkomt.

 

Tips bij de keuze van een passend montuur

  • Let op de vorm van je gezicht. Kies in ieder geval niet een bril die ver binnen je gezichtscontouren valt.
  • Heb je een langwerpig gezicht, een breed smal montuur staat je dan goed.
  • Let bij de keuze van het montuur ook op de kleur. Past de kleur goed bij je ogen? Hoe staat de kleur bij je huid?
  • Investeer in meerdere monturen met een verschillende stijl. Je draagt toch ook niet elke dag hetzelfde overhemd?
  • Zie je het bij het passen van het montuur zelf niet zo helder in de spiegel? Een digitale camera biedt uitkomst.
01 mei 2014